G med i SBF
ANSÖK NU
Just nu söker vi fler spelare till BF3. Vill du spela BF3 i en klan som gillar att ha skoj? Då ska du joina vår klan, vi ställer inga krav på dig som spelare, om du är bra eller dålig spelar ingen roll. Det enda som är viktigt är att du gillar onlinespel och att lira lite matcher och publicspel tillsammas med oss andra samt att du passar in i gruppen, är social och trevlig.
Om SBF
[SBF] i nuvarande form startades av Patrik Andersson (a k a [SBF]Cap) i samband med att demot av BF 1942 slpptes. Innan dess drev samme Patrik ett antal CS-servrar under namnet Sandviken CS. Vartefter tiden gick fick klanen fler och fler medlemmar. I brjan spelades mest vanliga BF men nr sedan Desert Combat-modden slog igenom ordentligt var det bara DC som gllde.
-
VIKTIG SERVERINFO!
Hemsidan och adresserna för sandvikenbattlefield.se har legat nere några dagar.
Detta för att webbhotellet behöver förnyas för det kommande året och det inte funnits pengar i kassan på många år.
Kostnaden för ett år på webbhotellet är 2085kr/år och sedan 149kr/år för .se adressen. (bakom .se adressen finns våra homeip.net adresser som styr och kostar 450kr/år)

Spiff har idag startat upp kontot igen och fört över det till mig inklusive adressen.
Hemsidan kommer att fungera i ca 3 veckor till ser det ut som, men sen stänger loopia ner den då vi inte betalat för nästa år.
Till att börja med så kommer adressen flyttas till ny DNS server så åtminstone voice.sandvikenbattlefield.se ska fungera till Teamspeak servern.
Jag vet inte när vi får till detta och hur långt stopp det blir innan den är igång igen vid flytten.
Om voice.sandvikenbattlefield.se slutar fungera så fungerar alltid backup adressen till Teamspeak som är sandvikenvoice.homeip.net

Jag tänkte försöka flytta hemsidan och forumet till min webbserver för att slippa årskostnad för den. Men då det är en linux server så kommer inte dagens hemsidan och forum i asp att fungera.
Om det går ska jag försöka konvertera forumet till phpBB.
Detta vet jag inte när jag kommer att få tid till och om det går ännu. Så med stor sannorlikhet kommer hemsidan och forumet att vara nere ett tag framöver.
Finns det någon här som har konverterat Web wiz forum (v9 med MySQL) till phpBB v3 så kontakta gärna mig.

Om allt fungerar kommer det då bli en årskostnad på ca 600kr för att hålla Teamspeak och adresserna + eventuell hemsidan igång.

Postar denna i forumet också så kan man diskutera där.

/illern
Hem   |   Forum   |   G?med i SBF   |   English  
Copyright ?2005 - 2011 Tjockband.se
Sandviken Battlefield TeamSpeak Viewer
Reklam
Reklam
Reklam
The baggage around the website of chanel replica handbags designersoutletsbagss.com actually makes me fired up. In addition it genuinely is chanel replica sale actual that some merchants on the web, appropriately who certain their products are typically 100% chanel replica exclusive, possessing talked about that, chanel replica sale completely they don¡¯t seem to be. Micro-plating on the subject of nearly all the kinds is attained for retaining the particular preserve on their proprietors chanel replica handbags associated with Gold-plating there for the lengthier timeframe time-frame. You can get plenty of chanel replica fun by searching the net.